Kredietwaardigheid debiteuren toetsen

Een grote order kan erg lucratief lijken, maar voor u is het natuurlijk van belang te weten of uw klant deze order ook kan betalen. En van een nieuwe klant wilt u ook weten of deze kredietwaardig is. Hiervoor heeft u kredietinformatie nodig. Trade4Sure biedt u deze informatie via een toetsing. Hierbij toetsen wij of een opdrachtgever kredietwaardig is.

 Wat is een debiteuren toetsing?

Met een toetsing vraagt u bij Trade4Sure informatie op over de kredietwaardigheid van een bedrijf of organisatie. U kunt de kredietwaardigheid van al uw afnemers en potentiële afnemers controleren. Het aantal toetsingen wat u kunt doen is onbeperkt.

Kredietwaardigheid controleren in 3 eenvoudige stappen

Om de risico’s die u bij afnemers loopt goed te kunnen inschatten biedt Trade4Sure u online toegang tot een wereldwijde database met meer dan 45 miljoen bedrijven! Het controleren van de kredietwaardigheid van een bedrijf of organisatie doet u in drie eenvoudige stappen:

  1. U zoekt online in Trade4Sure uw (potentiële) afnemer op.
  2. U toetst het bedrijf of de organisatie op haar kredietwaardigheid.
  3. U ontvangt vrijwel altijd direct antwoord in de vorm van een opiniebedrag waarvoor de onderneming kredietwaardig wordt geacht.

Wanneer u op rekening levert is ons advies om niet boven dit opiniebedrag te leveren. Het gegeven opiniebedrag blijft een jaar lang zichtbaar binnen het Trade4Sure platform en wordt automatisch verlengd zolang u zaken doet met de debiteur. Wanneer de kredietwaardigheid van de afnemer in die periode wijzigt ontvangt u hier automatisch per email bericht over.

Wilt u direct een debiteur toetsen? Maak dan gebruik van ons aanbod voor een proeftoetsing en check gratis de kredietwaardigheid van een debiteur!
Trade4Sure is een product van
Euler Hermes Nederland

Euler Hermes